Resan till Ullared

Ullareds resan va toppen! Förutom bussresan, fy tusan vad trångt det va! Skulle typ behövt kapa av mina ben vid knäna för att få plats ordentligt! fattar inte hur dom tänkt när dom gjorde bussen! Men det va helt klart värt det! Blev fler julklappar, vilket behövdes. Blev även en del saker hem :) Å på toppen av allt köpte jag en bok - till mig själv, vilket under! Vet inte om jag någonsin köpt en bok till mig själv någongång, jag har inte där i mig att sitta still och läsa blir så uttråkad, men den här boken verkade bra och hemsk! En sann svensk berättelse, gillar sanna berättelser, speciellt verklighetsbaserade filmer, dom blir så mycket bättre på något vis!
Mamma passade Elias när jag va i Ullared, fy vad jag saknade honom! Gjorde ont av saknad! Och när vi kom hem i natt vid ett tiden sov han, och sen vakande han vid 7 och han skrattade när han såg mig :D fy vilken total lycka det va för min del! Han åt iaf bara en flaska sen somnade han om och vaknade vid 10.15 tiden, så jag fick allt sova ut :) Jag har världens bästa kille! Det gick ju inte att sova så där jätte bra på bussen tyvärr :/
Nej måste göra mig klar ska snart möta upp Linda och Amanda och gå till öppna förskolan och jag sitter fortfarande i moorgonrocken efter duschen!!! Höres senare om jag hinner :)


                                 

Nu åker jag och Virrisen :D ♥

Nu är det bara en halvtimme kvar tills vi ska gå :D sen åker vi :D :D :D JIPPI!!  Glädjerus där ;)



Bara fullkomligt ÄLSKAR Ullared ♥

Grattis valpen!

Juste har ju glömt berätta för resten av världen

IDAG E INGEN VANLIG DAG, FÖR DET ÄR VALPENS FÖDELSEDAG! HURRA HURRA HURRA!

grattis valpen på 1 års dagen, nu måste vi tydligen döpa om dig :(
Hon har fått kycklingkorv av mig idag, vilket va mycket poppis :P

hejhopp

Inte hänt så mycket idag, städat lite och fixat här hemma. Va till Willys en sväng med moster och handlade till imorgon ska ha andvänts fika här då :) Sen imorgon natt åker jag och Veronika äntligen till ULLARED!!!!!! :D Jippi!!!  Åh juste jag skrev ju förut att jag sa grattis till en som va gravid, och nu har hon kommit ut med att hon e gravid, så jag behöver inte skämmas  att jag sa grattis förut för hon va ju faktiskt gravid.

Åh glöm inte att ställa frågor dessto fler ju roligare :) skriv gärna vem du e oxå ;) man måste ju inte, men mycket trevligare tycker iaf jag :)


Frågestund!

Eftersom att det återigen blivit efterfrågat om frågestund så visst vi kör på en fråge stund, ställ frågor här på bloggen eller på facebook eller via mejl [email protected]. Alla frågor besvaras självklarhet med 100% ärlighet, vi kör på att ni har till onsdag på er att ställa frågorna, så någon gång under onsdag så besvarar jag frågorna :) Såå fråga på nu! Ni får självklart ha flera frågor :)

Nej sova får man göra när man dör ;)

Godmorgon.

Jag har sovit uruselt inatt! Och nej inte pågrund va Elias, han somnade vid 22 och sov som en stock, men jag kunde inte somna :/ och så vaknade jag felra gånger under natten och kunde inte somna om...mycket tankar som snurrar runt i huvudet. Elias vaknade ovanligt tidigt 20 i 7 :O men det gör inget han har ju sovit i non stop sen igår kväll, å han e alltid så himla otroligt mysig på morgonen! Nu ringde alarmet på mobilen vilket betyder att kl 08.15, jaja spelar inte så stor roll ligger iaf före tidsplanen. Vi ska ju ta en tur till tandläkaren idag, spännande eller not! Hoppas på att jag inte har några hål inte haft det någongång hittils så håller tummarna.

Sen vill jag gratulera min älskade vän som ÄNTLIGEN fått nytt jobb! Härligt för dig gumman, det förtjänar du verkligen! 

Bytt design, vad tycks?


                             

Har bara tid i perioder

Dålig uppdatering igen! Men faktum är att jag bara har tid i perioder, för vissa perioder kräver Elias mer och då blir det helt enkelt mindre tid till annat, som tex bloggandet...Ja sen så klart blire ju vissa dagar att man har fullt upp med annat å då hinner man ju inte heller :)

Elias har ätit annan mat nu ett tag oxå. ja tänka sig innan 4 månaders ålder, han är så pass stor (som en 6 månaders bebis) så han behöver verkligen det! Haha å han e lika söt varje gång han får första skeden gör han värsta minen, så jäkla söt!

Tapetserinegn e helt klar nu oxå, Thomas fixade fram en bra kniv och skar bort det sista, och satt upp mina två hyllor jag fick av sandra :D Tack snälla Moster och Thomas för all hjälp :)

Imorgon ska jag till tandläkaren, det e minre kul. Efter blire väl säkert lite shoppning med mamma och Elias.
Skulle titta på en vinterjacka imorgon, men tror faktiskt att jag kan ha min det här året oxå, känns så onödigt att släga ut massa pengar på en jacka när det finns så mycket annat kul att lägga pengarna på. Som saker till Elias, tänk att det e så rooligt att köpa saker till honom. Åker ju tillbax till Ullared på Måndag så det lär ju bli fler julklappar till prinsen :D Man får passa på att skämma bort medans han inte förstår, för jag vill ju inte att han ska bli helt odräglig när han blir äldre! ;D
Slänger med lite bilder, självklart på Elias och på ny tapetern :)



smaskigt med mat :)



sover så sött i mammas säng :)



Suger på tummen :)



Åh om du bara visste hur fruktansvärt mycket jag älskar dig! ♥



Så vart det med fondväggen och hyllorna, dålig bild tagit med mobilen.


Till min vän Sandra ♥

Nu är tapetseringen i full rulle :D Å Sandrisen e fortfarande kvar :) hon ska följa med till öpnna förskolan idag, ska bli skojsigt :) Sen ska vi äta pommes, kyckling å bea, smaskens det! Det är typ vad vi äter varje gång :D

Sandra säger att jag ska skriva något bra om henne, så jag skrivet detta: Sandra jag älskar dig sjukt mycket! Du är en av dom mest betydelsefulla personer i mitt liv! Är så gald över att jag lärde känna dig, å allt började när vi stod i en ring i gymnasiet, å kasteade boll till varandra och sa vårt namn å vart vi bodde, sandra bor i bro sa jag, å kastade den sedan till sandra som sa, sandra bor i Bro, å alla tyckte det va skit roligt förutom vi^^
Hursom helst, så älskar jag dig och du är en av mina bästa vänner ♥





Vaken igen

kan ju då ta och berätta att Elias sov 30 min å tyckte att det va bra så tydligen ^_^ Jaja han somnar väl någongång iaf :D Sandra ringde hon fick sluta tidigare så hon e på väg nu, trevlans det vettni .
Jag mår jätte illa, vilket ogillas starkt! Möjligt att ett glas saft kan göra saken bättre, helt klart värt att pröva :D Har ju dessutom allt brevid mig, glas, kanna med vatten å saft, toppen det behöver inte ens röra på mig ;D Härliga tider det!

               


Sandra kommer :D

Allt är flyttat i vardagsrummet, spaklat för andra gången oxå. Elias somnade nyss förhoppningsvis för natten peppar peppar. Mamma va in en sväng å drack the, mysigt det :) Älskar min mamma massor ♥. Kollar på 2½ men gamla avsnitt värdelöst :/ Väntar på att min älskade Sandra ska komma, hon slutar jobbet 21 så blir efter det :D



En bild på världens vackraste ♥ (tagen med mobil därför det e så dålig upplösning på bilden)









               

Förberedelser till tapetsering imorgon :D

Mamma va nyss här och hämtade med Elias på en promenad. Jag ska dra bort möblerna från ena sidan av vardagsrummet och spakla lite, ska tapetsera om fondväggen imorgon :D Men tror faktiskt att jag kommer sakna min lilla vägg, men det blir nog bra med det nya, kommer nog se mer välgjort ut, hoppas på det iaf ^^.  Å så om jag hinner ska jag väl städa lite oxå, någongång under dagen borde jag hinna det. Sandra kommer hit ikväll å ska sova över, så måste få bort lite hundhår så hon inte blir allt för mycket allergi stackarn! Nej inget tid att slösa, dax att jobba  ;)




                                       

Lördag!

igår vare full rulle kändes det som. Började med att ta en promenad med Linda och Amanda till centrum, Linda skulle hämta ut ett paket. Sen möte vi upp Veronika, hon lämnade pengar till mig då jag ska betala in våra biljetter till ullareds resan :) Sen hem igen, satt på mig lite mer kläder å andra skor, sen gick jag och mötte andra Linda :) Vi gick en promenade, å sen til ica och handlade mat, sen raka spåret hem och åt :D Alltid trevligt att äta, vart grillad kyckling å potatisgratäng :) vi kollade på fiilm till maten The backup plan, rätt rolig faktiskt!  Sen gick vi till sporthallen och kollade på Thomas basketmatch, dom förlorade :/ men de andra laget fuskade en hel del, och fejk ramlade ofta så dom fick straffar å klart dom satt dom då, så va ingen ärlig match! Annars hade Fubb garanterat vunnit, så det va riktigt värdelöst!  Därifårn gick vi till gulalängan, Jempa skulle ha sin kändis fest, hon va så fin lilla stumpan! Så vi satt där en stund, sen gick jag å Elias hem och kollade på film, flickan från ovan, lite annorlunda film måste jag säga, men rätt bra iaf på sitt märkliga sett. Elias somnade sen vid 22 tiden och vaknade till vid 7 imorse, böt blöja och åt och somnade om vid halv 8 igen! otroligt, han sov till 11.30 :O Vilken tröttmössa!  Man kan ju då tro att jag e jätte pigg, men icke! Åter igen betsår minna nätter av massa jobbiga drömmar :/
Nu ska vi göra oss klara å traska till aska, nej men tillm moster :)

                                           

drömmar

god morgon allehopa
Natten har varit så där, har jag inte vaknat av Elias så har jag vaknat av mycket skumma drömmar! Så e sjukt trött idag igen *suck*. Blir att sova en stund till när hjärtat somnat om igen. Tror att han försöker hjälpa mig att skriva han försöker slå på tangentbordet :P Igår kväll va jag sjukt sugen på något, så kollade in skåpen å gissa vad jag hittade ett helt nytt oöppnat paket ballerina kakor, vilken lycka det va! Idag blir nog bara lungt hemma igen, riktigt skönt faktiskt det med :). Snöat har det tydligen gjort inatt oxå, vet inte riktigt vad jag ska komentera när det gäller den saken. Intå speciellt förtjust i snö direkt, så det säger väl sitt! Nej ska ta och roa min son lite som verkar tycka att det börjar bli lite tråkigt att sitta hära :) Höres senare!

                                           

Natti

Nu har prinsen somnat, hoppas att han somnar för natten nu bara :)
ska hoppa i säng å kolla klart på spider man 3 där istället :)
Imogon måste jag upp till centrum saften e nästan slut, hemsk!
Natti natti folket ♥


tiden går på tok förfort!

Snart e den här veckan slut och det börjar en ny, sjukt hur tiden kan gå så fruktansvärt fort! Skulle vilja ha en paus knapp någonstans så man han njuta lite oxå...å an annan sak för den delen, tänk att på bebisar e det gulligt med celluliter å valkar, men det e det då rakt inte på mig, mycket orättvist! Slagit in en julklapp till, till Jempa :)


                                                


Mera frågor ;)

Om ni undrar om jag har tråkigt kan jag svara på den fårgan, JA!

Allmänt:


1. Vad heter du?
Sandra
02. Vad skulle du vilja heta om du själv fick välja?
Sandra, gillar mitt namn
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig?
Alexandra
4. Vilket stjärntecken är du?
Skorpion
5. Vilken årgång är du?
89:a
6. Vart bor du?
Bro
7. Bott utomlands?
Nej, men skulle vilja
8. Flyttat antal gånger?
5 tror jag?
9. Vart skulle du vilja bo?
Vet inte men inte i Bro
10. Vilken skolklass?
Går inte i skolan
11. Vad vill du bli när du blir äldre?
Vet fortfarande inte :(

Utseende:

1. Hur lång är du?
170 ca
2. Hur mycket väger du?
Vet inte, men två siffrigt iaf
3. Hårfärg och frisyr?
Brunt, lite nedanför axlarna å lite uppklippt
4. Ögonfärg?
Gröna
5. Mest nöjd med?
ögonen
6. Minst nöjd med?
Näsan
7. Skostorlek?
39
8. Glasögon?
Nej
9. Har du några piercingar/tatueringar?
Japp

Favoriter:

1. Filmer?
Flera
2. Låtar?
Flera
3. Årstider?
Sommaren
4. Mat och dryck?
Mmm mat, älskar mat <3 ;) Vatten å saft <3
5. Djur?
Hund
6. Färg?
Svart å röd
7. Parfym?
Egen doft ;)
8. Tv-program?
Massor, men dessvärre så är det inte lika mycker bra serier på tven längr :/
9. Ämne i skolan?
Rast ;D
10. Sysselsättning?
Va med Elias

Kläder:

1. Vad använder du just nu för jacka?
Svart vinter jacka
2. Vad använder du just nu för skor?
Svart skor
3. Favoritfärg på kläder?
svart
4. Favoritmaterial på kläder?
Töjbart
5. Vilka kläder skulle du vilja ha nu?
En ny vinter jacka
6. För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden?
Oj bra fårga, köper nästan aldrig kläder till mig, men till Elias blire till varje månad men för hur mycke har jag ingen anning om
7. Favoritmärke?
Inget
8. Vad har du för byxstorlek?
38
9. Vad har du för tröjstorlek?
m

Ditt rum- Mitt sovrum då:

1. Stort, litet, mitt emellan?
Mitt emellan
2. Vilken färg på tapeterna?
Målat vitt
3. Vilka färger går husets inredning i övrigt?
Många olika färger.
4. Favoritmöbel i huset och varför?
Soffan. Skön att ligga i på kvällarna och halvsova
5. Vad vill du ändra där inne?
Skulle vilja göra om hela sovrummet, men det får allt vackert vänta
6. Vad har du där inne av följande, Tv, video/dvd, telefon, dator, stereo?
Tv och dvd
7. Vad ser du om du tittar ut genom fönstret?
Gräsmatta, staket, buskar, träd, veranda, balkonger, tegel, fönster, gardiner, ja en massa.
8. Vad gör du oftast i ditt hus?
Pysslar om Elias
9. Vem förutom du brukar sova i din säng?
Elias
10. Favoritpryl i hemmet?
Datorn

Blandat:

1. Vad heter din morfar?
Han hette Leif
2. Vad har du i din?
a) Jackficka just nu?
Bajspåsar och levergodis
b) Jobbväska? Har ingen
c) Handväska? Andvänder ingen
3. Vad är du beroende av?
Elias
4. Vilket land kommer du ifrån?
Sverige
5. Vilken sorts lypsyl använder du?
Använder ingen alls
6. Vad tror du på?
jadu hmm....
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon?
Jag är med i svenska kyrkan utan att vara troende
8. Vad köpte du senast?
Massa olika saker i ullared
9. Har du nåt husdjur?
Ja, två hundar å dammråttor ;)
10. Vad bor du i?
Hyreslägenhet

Grejer:

1. Plånbok:
svart
2. Tandborste:
Mörk rosa och vit
3. Smycken:
Vänskapsförlovningsring å sandra halsband 
4. Solglasögon:
någonstans så
5. Underkläder:
hipsters och bh
6. Nagellack:
Använder nästan aldrig nagellack.



                          
                                                                          

Frågor

Vad heter du?
Sandra Christina Lantz
Vad är det för färg på byxorna du har på dig?
Har inga på mig
Vad lyssnar du på just nu?
Bakgrunden av teven, å en tungt andandes son som sover i mitt knä
Vad gjorde du igår kväll?
Va på öppna förskolan och hemma med Elias
Vad var det sista du åt?
Potatis och korv soppa
Hur är vädret hos dig just nu?
kallt
Vem var den senaste personen du pratade i telefon med?
Med min mamma
Vad är det första du lägger märke till hos det andra könet?
Hmm helheten i sig tror jag
Hur mår du idag?
Toppen! Ont i ryggen bara som alltid
Vilken är din favoritdryck?
Vatten å saft
Favoritdryck, alkoholbaserad?
Öl, rosa panern och hallonshots
Favoritsport?
Hockey
Vad har du för hårfärg?
Mörk brunt
Vad har du för ögonfärg?
Gröna
Soluppgång eller solnedgång?
Solnedgång
Antal syskon och deras ålder?
6, inte så säker på alla åldrar så skriver ingen. Men två äldre å fyra yngre
Favoritmånad?
Augusti
Favoritmat?
Det är många!
Senaste filmen du såg?
Alvin å gänget 2
Favoritdag i veckan?
Lördag
Favorithobby?
Sitta vid datorn ;)
Är du för blyg för att bjuda ut någon?
Ja absolut!
Favoritlåt?
Kommer inte på någon särsklid just nu
Sommar eller vinter?
Sommar
Förhållande eller One-Night-Stand?
Förhållande
Choklad- eller vaniljglass?
Choklad
Hur bor du och med vem/vilka?
I hyreslägenhet med min son å hundar
Vad läser du för böcker?
Inga, ska försöka börja läsa
Hur ser din musmatta ut?
Den har försvunnit :s
Favoritsällskapsspel?
bra fråga! kort kanske
Favorit data/tvspel?
wow
Kan du nudda din näsa med tungan?
Nej det kan jag inte, har provat massor av gånger. Men lyckas ju inte!
Kan du korsa ett öga åt gången?
Nej
Är du romantisk?
nja kan nog vara om jag vill
Skulle du själv säga att du är lycklig?
Absolut, aldrig vart så lycklig som nu! Elias gör varje sekund oslagbar!


                                                                             

napp nej tack!

Elias har fått någon fix idé, han ska inte ha nappen längre utan han ska suga på napplaske nappen sen att nappflaskan e tom e sak samma, bara han får suga på den :P så rakans söt min lilla sparvel :D Vi har nyss badat alltid lika mysigt. Skulle vilja gå in till mamma en sväng men det går ju inte heller :/ Ogillar starkt när det e så, finns inge värre än att känna sig ovälkommen hem till sin egen mamma :( jaja kan ju alltid hoppas på att hon kikar en sväng senare :D


Fredagsmys :)

Nej ska sluta sitta här nu. Ska faktiskt fixa något att äta å sen kolla på film, idag e det Fredagsmys för hela slanten :) Tänker inte sätta min fot utanför dörren :D Hoppas att mitt hjärta vaknar snart för jag vill pussa på honom nu :D

                                      

Mammas prins!














                    

                              


Data h*lvete!

J*vla skit äckel data! Blir så arg !  Det e då något jag kan reta upp mig på extremt mycket, datorer... Inse bara att jag ÄGER dig, gör som jag vill data! 


Lär väl sluta upp så dära... Hmmm arg!

Dop bilder

Här är lite bilder från dopet, vart tyvärr inte några bilder :( Skit tråkigt!
Ska försöka sno lite bilder av mosters kamera sen :)





Lyssnar på när Hilda sjunger!





Dop ljuset :)



Elias tyckte inte att det va helt roligt, men han va så duktig. Han va ju sjuk å hade feber stackarn :(



Åsa och Elias :)



Elias med moster Linda, som även e gudmor. (kul att det ser ut som jag e gravid igen...)



Dom absolut bästa <3



Dom två bästa killarna! 




                                                     

...

Vi va på öppna föskolan idag å tog "skolfoto" på Elias, hoppas på att dom blir bra. Har sjukt ont i magen så orkar inte sitta här mera.. Ska ta någon dag snart å lägga upp bilder från dopet, låtarna som sjöngs ligger uppe på facebook, originalen som ligger uppe med det va Hilda som sjöng så otroligt fint på Elias dop.

Veronika med ett c? :S

Måste bara påpeka på förra inlägget, varför stavade jag Veronikas namn med ett c? Vad jag vet har hennes namn aldrig gjort det förut under 21 års tid...

Ullared med Linda å jimmy :)

Igår åkte jag till Ullared fram o tillbax med Linda å Jimmy, det va riktigt skojsigt :) Handlade för 3600, å faktiskt inget onödigt heller tror jag iaf, det mesta va ju till Elias så klart, å saker till honom e aldrig onödigt! Ska åka dit igen de 29e, då blir det säkert lite mer onödiga saker ;) Å då vet jag vart jag å Veronica INTE ska äta, haha! Jag måste erkänna att jag e sjukt trött idag, vilket kanske inte e så konstigt direkt. Men helt klart värt det! Så blir nog att sova en stund sen när min lille prins gör det :). Men fyfabian vilken dimma det va ute igår kväll/natt största delen av vägen hem, man kunde bara se några meter framför bilen :/ stackars Jimmy som fick köra it oxå! Nej fy, ibland e det tur att man inte har körkort för då slipper man köra ;) Kråkan min sitter i sin babysitter å pratar med teven, helt omedveten om att det e leksaker till honom i påsarna bakom :P Han har ätit banangröt för andra gången idag oxå, eller ja ätit å ätit det mesta hamnar faktiskt utanför, å kladas bara runt med, då han gärna stoppar in både handen å haklappen när han ska äta, sötnosen min :D Sen e de klart kul att garva lite med mat i munnen så då åker det allt ut minnsan :P Han e så jäkla söt ungen min!
nej hoppas att mamma vaknar snart så att hon kan komma hit någongång!
Nu ska jag iaf gå å pussa lite på världens underbaraste Elias <3

Johan!

Så J*ävla besviken! Får man verkligen bete sig precis som man vill? Är det okej att umgås med folk som säger att man ska skita i sitt barn å ännu värre, umgås med en person som säger att den ska döda mig och Elias?! Wtf hur moget e det på en skala från 1 - 100?... Nej fattar verkligen INTE hur f*n du tänker! Tänk att du igen lyckas förstöra en dag, min födelsedag dessutom... Asså visst du går gärna förstöra alla mina kommande dagar, men du får inte förstöra Elias, det är inte okej jag kommer inte tillåta det! Det krävs som sagt mer än en spermie för att vara pappa, å ärligt så som du beter dig just nu förtjänar du inte att vara Elias pappa, inte någons pappa för den delen! Vet du jag e så trött, trött på att vara tyst hela tiden, medans du går runt å beter dig som du vill, väx upp för f*n, å ta ditt ansvar! Å sen undrar jag varför du går runt å säger att du inte får träffa Elias? Va e det för snack? Vem har försökt få hit dig oräkliga gånger? Ringt dig, gått hem till, försökt få dig att träffa Elias så mycket som möjligt. Ända gången jag sagt att du inte får träffa honom är när du dricker, e det så konstigt?!?!?!!  E så less på att du skyller ifrån dig exakt hela tiden. Jag hoppas inneligt att du läser detta, å får dig en tankeställare - för Johan din son finns här och han behöver dig!! Så jag hoppas för Elias skull att du samlar ihop dig - för inerst inne e du en bra människa!

Mammas sjuka kråka :(

Jag om va så glad för att Elias sov så länge - konstigt att han gjorde det när lilla han har 39 graders feber, stackaren! Så det va förklaringen till att han va så pippig oxå, hjärtat mitt. Ont gör det att se min lilla älsklign sjuk! Peppar pepar på att han mår bättre på Lördag, det e ju lite sent att ställa in allt nu! Han sover verkligen mycket nu, lilla han...Önskar verkligen att jag kunde föra över hans sjuka till mig, han e för liten för att må så dåligt :(
Skriver senare om jag hinner, måste plocka undan lite nu.



Morgon folket!

God morgon allesammans!

Måste bara börja med att påpeka att jag har absolut världens underbaraste son!
Han vaknade kvart över åtta, så då vart det blöjbyte å göra en flaska åt lilleman.
Sen brukar han ligga på sin filt en stund på morgonen å tycka att livet e på topp!
Nej idag vart han lite pippig så tog upp honom å la ner honom i sängen igen.
Å kan ni gissa vad? Han somnar om den lille rackaren :D
Vilket betyder att jag kan gå å lägga mig igen om jag känner fört.
(ska dock vara vaken)
Men viken födelsedags present! Helt klart oslagbar!
Jag fyller ju år ida, känns dock inte lika roligt...
När man va liten va det så himla rolikgt att fylla år, åres bästa dag
Varför e det inte så längre?
Men något roligt är att Sandra och Veronika kommer hit idag, å äter middag :)
Å sen till något annat bra, endast 19 dagar kvart tills vi åker till gekås ullared!! jiippi ;D






Natti natti :)

Nääe nu har man suttit här ett tag oxå, dags att hoppa i säng å glo på tv lite. Snacka om att gå från skärm till skärm :) kommer ihåg när jag va liten (har alltid älskar att kolla på tv) ¨då sa dom iaf att om man kollar mycket på tv  får man fyrkantiga ögon, å kan ni gissa vad? Jag har inte fått fyrkantiga ögon trotts allt tvtittande, vilken fruktansvärd tur jag har haft ;)
Nääe nu blire att borsta tänderna sen raka spåret i sängen!
Natti natti folket!



inne hos lilla mamma :)

Vi har vart inne hos mamma ett tag, alltid lika mysigt att vara med lilla mamma :)
Tog bort liggdelen på den första vagnen som jag köpte å satt ditt sitt delen, så Elias fick prövsitta den :) han e lite liten fortfarande för den tycker jag :) (asså den vagnen står inne hos mamma, har ingen plats för den hemma)
Satt även vid mammas datan å kollade igenom lite bilder hon hade, han spara två bilder på bloggen så slänger upp dom :) ska väl kika igenom hennes bilder lite noggranare någon dag :)
Elias va trötter han så han somnade nästan direkt, böt blöja på honom och satt på pyjamas, sen tog det väl kanske 5 min sen somnade lilla han så gott :) helt utslagen stackaren :P



Valpen hon sitter så gulligt där :)



Äkta tjockis ;) snyggt när magen sticker fram lite imellan kläderna ;P  haha!


Nya bilder :)

Veronika sov här från igår tills idag, det va mys :) Elias sov till kvart över tio imorse, suuper skönt :)
Resten av dagen ghar vart lung, snöar ju så mycket ute :)
Jag har försköt få tag i Elias kära pappa som vägrar fatta att man ska trycka på gön lur när det ringer i telefonen :O Neej inte så glad på honom nu, har fan försökt få tag i människan sen i Lördags. Lite pinsamt va det när prästen va här igår och han inte kom! Fattar inte hur f*n man bara kan skita i sitt barn så :(
Har iaf gjort det jag kunnat nu, man kan ju inte tvinga någon tyvärr!  Blir bara så fruktansvärt besviken och så arg för Elias skull, för han förtjänar inget annat än det bästa å barn behöver båda sina föräldrar! Önskar verkligen att jag kunde trolla i det här läget, å göra allt bra för min lilla prins! Fattar bara inte hur människan tänkt, ska han bara vandra i i kyrkan på Lördag å inte veta något alls? Å tro att allt e bra? Nej, visst kommer jag självklart hålla masken inför alla gästerna, men jag e långt ifrån gald på honom! man behandlar fan inte sina barn illa, så e det bara!

Nu har jag iaf vart duktig och hämtat sladden till kameran hos mamma, så slänger med lite bilder :)

Jag ska ta kort på Elias rum sen och lägga upp, eftersom att det blivit efterfrågat när det e ommålat :)






Sötisarna, Amamda och Elias :)



Liten kråka



Så kan man oxå göra när man inte e på humör, försökte förklara att man inte gör så ;)



Elias å Ela



Elias, Ela och Valpen



Finaste vovvarna <3



Värdens bästa barnvakt, blir Elias ledsen kommer hon och hämtar mig :P



Vill man vara nära så vill man



I sporthallen med Linda



Världens sötaste pumpa!



Elias med moster



Gott att suga på tummen :)



Elias med farbror Thomas, ska tydligen läras i tid med datorer å öl ;)



Mina fina <3



Finaste i sin stol :)



Elias med gammlemormor :)


Naglar chek!

Nu har jag gjort naglarna himla nöjd faktiskt :) tjejen är ju inte färdigutbildad än, men hon e väldigt duktig med tanke på att hon inte alls gjort det speciellt länge alls :) sen kan man inte klaga på priset heller, 150:- inga pengar att snacka om direkt  :) nääe jag återkommer till henne utan tvekan :)
ska lägga upp bilder imorgon då jag ska ha hämtat sladen hos mamma!

Nu ska jag hoppa i sängen å prata skit med Virrisen hon ska sova här :D

Upplägget för dopet

Nu har prästen vart här och vi har gått egenom det mesta med dopet :)
Möjligt att det kanske blir någon ändring!

Dopet kommer se ut så här ungefär!

* Jag, Johan, Linda (gudmor) och Elias går in.
*Psalm
*Prästen har inledningsord.
*Tackbön, prästen vill att någon av föräldrarna ska be den, men nja vet inte inte riktigt våran grejj :P
Blir nog prästen som får göra det!
*Hilda ska sjunga!
*Evangeliet om Jesus och barnen, kan läsas av någon närstående eller prästen.
*Namnförfrågan!
*Bön med handpåläggning
*Psalm
*Vatten hälls i dopfunten, görs av Jennie-Lee
*Trosbekännelsen och dopförfrågan
*Dophandlingen
*Förbön
*Vår fader/fader vår
*Välsignelsen
*Hilda sjunger igen :)

Hoppas på att allt kommer gå som planerat, och att Elias e på bra humör, så att han inte börjar skrika det blir ju ännu högre inne i kyrkan :P men men det visar sig ;P

Väntar nu på att Linda ska komma hon har precis slutat skolan, sen ska hon med mig och hålla sällskap när jag ska göra naglarna :) Älsklar min lilla Lindis <3

Åh nu hörde jag hahaha att Elias bajsade ganska rejält, så lär gå och byta blöja på honom nu ^^ :D


Julpyntar!

Glömde påpeka att dom julpyntar i centrum! ;O

Måndag igen!

Imorse hade vi mys framör en film :) sen vart det promenad med mamma och hundarna. Elias sover i sin vagn på altanen, skönt när det e inbyggt så man slipper oroa sig för att någon katt ska hoppa upp och lägga sig i vagnen! 
Idag kommer prästen vid halv två och ska prata om dopet, som e på Lördag å jag har inte hunnit med något alls! 
Sen ska jag iväg å göra naglar, hoppas att dom sitter kvar tills på Lördag oxå ;) 
Nej måste äta frukost nu e sjukt hungrig! 
Måste förtfarande hämta sladen hos mor!!! see ya later ;)  


Födelsedags firande!

Idag har vi firat min födelsedag, hinner ju inte fira den i veckan när jag fyller år eftersom dopet e på Lördag. Fick massa fina saker :) Men den bästa presenten är ändå att alla kommer, för det betyder mest <3
Snart e det dop dax oxå, å jag har hur mycket som helst att göra fattar inte hur jag ska hinna med allt?!?!?!
Men det får lov att gå på något sett. Det jobbiga är att lokalen inte har plats för alla bjudna, så måste fixka dit fler bor å stolar. Bakandet som jag tänkt ordna med lär jag inte hinna med heller :/ det känns inge bra alls :/ det går ju inte att frysa in så det blir lite jobbigt då. Skulle ju beställt smörgåstårtor, men det blir att göra dom själv istället, så hela Fredagen lär gå åt det när man samtidigt ska passa upp på lille kråkan :D
Lilla älsklingen min e hela 3 månader idag, det e stört hur fort det gått! Grattis på din 3 månadersdag hjärtat mitt
You rock my world darling! Usch läskigt hur mycket jag älskar dig, å jag kommer inte över det heller, såå jäkla sjukt!

Nej nu ska jag kolla klart på Avatar som jag började kolla på i morse, älskar den filmen!

(måste sen in till lilla mamma och hämta sladen till kameran så jag kan föra över bilder någongång!)

Mot sporthallen! ;)

Nej nu ska jag sluta drömma vid datan, å hoppa in i duschen sen ska vi bege oss till sporthallen och kolla på basket :) skriver lite senare om Elias tillåter :)

Lista

Jag har:
(x) snott den här listan från nån
(x) rökt en cigarett
( ) rökt en cigarr
(x) varit full
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
(x) rymt hemifrån
( ) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
(x) sett någon dö
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(x) flugit
(x) spytt i en bar
(x) sett en del av mig själv brinna
(x) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
(x) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt utklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
(x) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
( ) känt mig som en utstött
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt
( ) dansat i månljus
(x) hatat mitt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit kareoke
( ) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
( ) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om
(x) blåst bubblor
( ) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan uppfylld
( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt-mat (hundgodis...)
( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
( ) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att jag gift mig med någon
( ) limmat fast min hand i något
(x) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
( ) skrikit så att jag inte fått luft
( ) byggt en kärra
(x) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x ) haft en träkoja
(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken
(x) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
(x) spelat kyckling
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het
( ) brutit ett ben
( ) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x ) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
(x) svimmat
( ) gråtit på spårvagen (Bussen...)
( ) snattat
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
(x ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
(x) spottat på någon jag ogillat
(x) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
( ) varit otrogen
(x) varit svartsjuk
(x) jag kan skriva utan att titta på tangenterna (blir ju lite fel nån gång ibland)


Pinsamt!

Nej men Bro är som vanligt då... Man får höra att någon e gravid (åinte f*n tror man väl att någon hittar på sånt) så självklart säger jag grattis vad roligt, neej men det va ju inte sen sant....Lagom pinsamt...

Elias mitt livs kärlek!

Ibland när jag tittar på Elias så slår det mig - det e ju faktiskt MITT barn, heeelt sjukt. Jag har nog inte riktigt fattat helt än. Den där känslan är lika överväldigande varje gång, den e så djup, så oförklarbar, helt underbar! Jag visste verkligen inte att man kan älska så mycket! Det liksom får inte plats i än, det är för mycket å det tar aldrig någonsin slut! Det går inte att förklara det måste upplevas! Känslan man får när man ser på  sitt barn, herregud helt ofattbart fantastiskt! Nääe det finns inte ord till att förklara fur det faktiskt känns, det måste verkligen upplevas!    Fy farao vad mamma älskar dig min ängel <3

Lite uppdatering

Sjukt dålig uppdatering, ska försöka skärpa mig!
Jag målade iaf Elias rum, han har sovit där inne nu i två nätter. Hade lite seperationsångest när han skulle flytta till sitt egna rum (hur f*n ska det bli när han flyttar hemifrån då?!) men det va nödvändigt då vi bara väcker varandra hela tiden när vi sover i samma rum :/.

Igår va jag med linda till Kista och shoppade lite till dopet bla :) Åt grekiskt oxå, det va verkligen suuuper gott :)
Vi gick sen på bio, ugglornas återkomst tror jag att den hette, hahahha vi hade inte fattat att det va en tecknad film^^ så gåre när man inte tittar ordentligt! Men den va iaf i 3D, första gången jag såg på bio i 3D, lite efter jag e :P  Vart besviken på det då jag trodde att det skulle vara lite häftogare än va det var, barnen där inne gillade det iaf :P Filmen va för övrigt inte den bästa jag sett om man säger så :P tror Linda håller med om det oxå :)
Mamma passade Elias, va rätt skönt att ha lite egen tid, men fy sjutton vad jag saknade honom, nja tänker inte vara utan honom så länge igen, iaf inte innan ullareds resan :P  Det blir inget bilande ner, då hotelet hade blivit bokat i fel datum :P Men jag åker med Virre den 29e med bussen, ska bli kul :) lääängtar sjukt mycket!
Mamma hittade idag dopklänningen som jag doptes i, så Elias ska oxå döpas i den :D Dopet e ju snart, sjukt hur fort tiden går :/ känns inte som att jag riktigt hänger med.

Nej nu ska jag gå och blanda ett glas saft, har inte druckit saft på hela dagen :O ABSTINENS . COM!

RSS 2.0